Heeft u iets te vieren?...Wij staan voor u klaar

Bruiloft, personeelsfeest, jubileum, reünie, concert, evenement, theatervoorstelling, uitvaart? Het kan allemaal bij Het Witte Huis. Onze diversiteit aan zalen staat er garant voor dat er altijd een passende ruimte is voor uw evenement. Met een capaciteit tot 2000 personen kunnen wij het juiste karakter geven aan uw speciale gelegenheid.

Neem contact op en u zult zien dat er voor elke portemonnee wel iets te versieren valt. Bovendien zijn alle zalen bij ons gelijkvloers en zijn alle faciliteiten voor de minder-validen aanwezig. Parkeren kan gewoon naast de deur op ons eigen terrein.

Omschrijf hier uw gelegenheid en laat u verrassen door wat Het Witte Huis U te bieden heeft.
 

Bruiloft

Je speciale dag vier je bij Het Witte Huis.
Met een grote diversiteit aan zalen is er voor ieder wat wils. Een intieme ruimte om elkaar het ja-woord te geven. Het restaurant om lekker te dineren met je eigen gezelschap. En natuurlijk een grote zaal voor het feest. Alles onder 1 dak met op elk moment die juiste aandacht voor deze special gelegenheid. 
Omschrijf hier je wensen en ontvang een passende offerte.
 

Bedrijfsfeest

Van themafeest, pubquiz, theaterdiner of compleet verzorgd dagje uit. Wij nemen u alle zorg uit handen. Geen brug is te ver en laat uw gedachten de vrije loop. Van groot tot klein bedrijf, er is voor ieder wat wils. Door een diversiteit aan zalen kan alles geregeld worden en door een grote creativiteit bedenken we altijd iets wat u nog nooit meegemaakt heeft.
Laat je werknemers zich wanen in het casino van Monte Carlo of dineren bij de Sjeik. Wij verzorgen het voor u.
Hier slechts een kleine greep uit een groots assortiment van wat er mogelijk is.
 

Familiefeest

U bent jarig, u viert uw jubileum, u wilt een reünie organiseren. Met een persoonlijk gesprek komen we tot de juiste ideeën om er uw droomfeest van te maken. Uitstekende bediening, heerlijk eten en de juiste dosis entertainment dragen bij aan een gelegenheid om nooit te vergeten. Omschrijf hier uw wensen en wij nemen contact met u op om de juiste snaar te vinden.
 

Familiedag

Het is weer zover, de jaarlijkse familiedag komt er weer aan en dit keer aan u de taak om dit te organiseren. Bij Het Witte Huis bent u op het juiste adres om deze dat tot een grandioos succes te maken. Van een actief buitenprogramma tot een bedrijfsbezoek, van workshop tot doldwaze indoor spellen, wij helpen u bij het organiseren van deze dag. Voor elke portomonnee is wel iets leuks te verzinnen. Hier slechts een greep van wat er mogelijk kan zijn voor uw familiedag.

Turks Feest

Turkse Bruiloft, Hennafeest of besnijdingsfeest, wij nemen u de zorg uit handen. Overal wordt aan gedacht om er uw speciale dag van te maken. Alles geheel aangekleed in stijl, het juiste eten en de juiste bediening. Wij zijn expert in het verzorgen van uw Turks feest. Alles geheel inclusief en voor een nette prijs.
Omschrijf hier uw wensen en wij sturen u een passende offerte.