Het Witte Huis….bij U thuis

De verzorging van uw speciale evenement op uw locatie, luisterend naar uw wensen verzorgt Het Witte Huis de gehele catering. Hapjes, barbecue, buffet, complete verzorging van uw feest of festival….geen brug is te ver.

Omschrijf hier uw wensen en zie wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Catering Compleet

U wilt wel thuis of op de zaak feest vieren maar niet alle rompslomp hebben van het organiseren. Wij regelen het voor u. Tent, aankleding, eten en drinken op locatie, entertainment en sanitaire voorzieningen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen er voor. Omschrijf hier uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een persoonlijk gesprek om u de zorgen uit handen te nemen.

Vraag hier uw offerte aan.

Verhuur en drankenassortiment

Zelf thuis een feestje houden maar niet alles in huis hebben, kijk op onze verhuurlijst voor alle spullen die u nog te kort komt. Ook uw gehele drankenpakket kunt u bij ons bestellen.

Koude en warme buffetten

Diverse koude en warme buffetten voor grote en kleine gezelschappen. Daarnaast natuurlijk ook stamppotbuffetten, tapasbuffetten en hapjesbuffetten.

Walking dinner

De hype van het moment en overal toepasbaar, walking dinners. Kijk hier voor voorbeelden maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk.

Barbecues en gourmetschotels

Met of zonder sauzen en salades, kijk voor de diverse mogelijkheden.

Lunches

Broodjes, sandwiches, wraps en salades. Alles om op de zaak of thuis te zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bittergarnituren

Thuis een feestje maar geen zin om alles zelf te doen, u kunt natuurlijk ook gewoon de hapjes bestellen bij Het Witte Huis. Van eenvoudig tot luxe, er is voor ieder wat wils. Diverse smaken en diverse uitvoeringen, heeft u een ander idee, laat het ons weten en we spelen er graag op in.